Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ενοικίαση αυτοκινήτου & Ασφαλιστικές καλύψεις. Όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Ενοικίαση αυτοκινήτου & Ασφαλιστικές καλύψεις. Όσα πρέπει να γνωρίζεις.

 

Είμαστε εδώ να παρέχουμε αναλυτικές απαντήσεις και να διασφαλίσουμε ότι αισθάνεσαι άνετα κάθε φορά που οδηγείς ένα από τα αυτοκίνητά μας.

 

  1. Προμήθεια πλήρους ασφάλειας μέσω Drive (Full-Insurance χωρίς ή με μειωμένη απαλλαγή)

Όλες οι ενοικιάσεις μας περιλαμβάνουν βασική κάλυψη ζημιών οχήματος (CDW), που περιορίζει τη συμμετοχή του οδηγού σε περίπτωση ζημίας, και ασφάλεια προς τρίτους. Ωστόσο, η κάλυψη της πλήρης ασφάλειας (FDW) είναι πλέον η προτιμότερη επιλογή Η πλήρης ασφάλεια χωρίς ή με μειωμένη απαλλαγή από τη Drive προσφέρει:

Μείωση ποσού ευθύνης σε περίπτωση ατυχήματος έως και 100% (καθόλου ή ελάχιστη συμμετοχή οδηγού σε τυχόν ζημιές)

Η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη (FDW) προσφέρεται με πρόσθετο κόστος ανά ημέρα.

  1. Αγορά ασφάλειας μέσω παρόχου ενοικίασης (πρακτορείο, book AGENCY - 3rd partner)

Οι κρατήσεις μέσω πρακτορείων κρατήσεων δίνουν την δυνατότητα αγοράς ασφάλειας, για την ενοικίαση του εκάστοτε οχήματος. Παρέχεται σε μορφή αποζημίωσης του οδηγού, σε περίπτωση ζημιάς*

  1. Κατοχή ασφάλειας μέσω πιστωτικής κάρτας οδηγού

Ορισμένες πιστωτικές κάρτες παρέχουν προγράμματα Ασφαλιστικής Κάλυψης, τα οποία καλύπτουν ζημιές ατυχημάτων σε αυτοκίνητα. Παρέχεται σε μορφή αποζημίωσης του οδηγού, σε περίπτωση ζημιάς*

  1. Κατοχή ασφάλειας μέσω συμβολαίου ασφαλιστικής εταιρείας

Αντίστοιχα συμβαίνει και με τις ασφαλιστικές εταιρίες όπου σε συμβόλαια παρέχουν κάλυψη ζημιών σε περίπτωση ατυχήματος. Παρέχεται σε μορφή αποζημίωσης του οδηγού, σε περίπτωση ζημιάς*

*Τι εννοούμε μορφή αποζημίωσης στις περιπτώσεις 2,3,4;

Σε αυτές τις περιπτώσεις η ασφάλεια σας πραγματεύεται με τους τρίτους παρόχους, που λειτουργούν ως διαμεσολαβητές. Είναι απαραίτητο να γνωρίζεται ότι για τυχόν ζημιές θα πρέπει να πληρώσετε το ύψος συμμετοχής (σύμφωνα με τα ποσά ευθύνης ανά κατηγορία) και στη συνέχεια να αιτηθείτε το εκάστοτε ποσό αποζημίωσης σας από την ασφαλιστική εταιρία, την πιστωτική κάρτα ή το πρακτορείο. Η Drive δεν έχει καμία ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις και δεν αναλαμβάνει την αποζημίωσή σας.

Full ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να σας παρέχει μόνο η Drive. Οποιοδήποτε άλλο προϊόν συνήθως είναι προστασία του ποσού απαλλαγής. Δηλαδή, σε περίπτωση ζημιάς αιτήστε να σας επιστραφεί το ποσό απο τον πάροχο της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Προσοχή, όμως,

  • Τυχόν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (π.χ. κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, ουσιών κτλ.) ακυρώνει κάθε ασφαλιστική κάλυψη.
  • Η οδήγηση των ενοικιαζόμενων οχημάτων επιτρέπεται σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Τυχόν ζημιές από οδήγηση σε χωματόδρομους ή εκτός δρόμου διαδρομές (off-road) δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια.
  • Κάθε μορφής ασφάλεια απευθύνεται αποκλειστικά στον δηλωμένο οδηγό/ στους δηλωμένους οδηγούς του οχήματος. Τυχόν ζημιά κατά την παράνομη οδήγηση από οποιοδήποτε άλλο οδηγό ακυρώνει κάθε ασφαλιστική κάλυψη.

 

 

 

 

espaespa

Ακολούθησέ μας στα

Social Media

facebook image
twitter image
instagram image
Powered by